Skip to main content

Vi hjälper företag att hitta nya kunder, boka fler möten och göra fler affärer. Med en expertis inom kvalificerad mötesbokning hjälper vi er från det första samtalet till det sista utvärderingsmötet.

Expertkunskap inom kvalificerad mötesbokning i Stockholm

Nykundsmöten kan för många företag upplevas både tidskrävande och utmanande. Detta arbete avser prospektering, selektering samt bokning av möten. Med expertkompetens inom kvalificerad mötesbokning kan vi hjälpa er med detta arbete från start till mål. Vi är måna om era affärsmöjligheter och följer upp det resultat vi har levererat.

Vill ni ha mer tid över till att fokusera på kärnverksamheten och prioritering av de kundkontakter ni redan påbörjat?

Vi hjälper er hela vägen från administration till att bibehålla kontakten med de företag vi har bearbetat så att ni kan stänga fler affärer.

Under projektets gång kommer en projektledare finnas nära till hands. Denna person kommer kartlägga era mål, behov och förutsättningar samt ansvara för utveckling och leverans av projektet. Detta för att bana vägen för ett framgångsrikt samarbete.

1. Kontakt inom 24h

Genom att kontakta oss får du som kund alltid en kostnadsfri rådgivning (30 min). Därefter skräddarsyr vi en offert med prisupplägg och utifrån er verksamhet, vision och era mål tas en strategi fram som nyttjar era resurser bäst.

2. Vi tar hand om mötesbokningen

Efter den första marknadsanalysen och de första genomförda mötesbokningarna, blir vi er långsiktiga partner. Våra mötesbokare i Malmö håller kontinuerlig kontakt med er relevanta marknad. Ni kommer aldrig mer missa några affärsmöjligheter!

3. Vi är igång inom 2 veckor

Från den första kontakten med oss är vi igång på två veckor. Ta första steget mot nya kundmöten redan idag! Vi hjälper företag med mötesbokning i Malmö och Stockholm där våra kontor är, men hjälper självklart kunder i hela landet.

Kom igång idag - 30 min gratis rådgivning

Jag är intresserad!

Så här ser vårt framgångsrecept för mötesbokning ut.

förkorta din säljcykeln

Segmentering

Vi tar fram relevanta bolag inom er bransch eller kompletterar er befintliga kundlista med relevant data och liknande bolag. Efter segmenteringen erhåller ni alla potentiella kunder i systemet vilket blir grunden för all framtida bearbetning, både för er och för våra mötesbokare.

Marknadsbudskap

För den initiala bearbetningen krävs en kort summering av er tjänst. Detta är för att vi ska kunna optimera och skräddarsy ert nuvarande marknadsmaterial. Budskapet ska kortfattat beskriva tjänstens innebörd samt väcka intresse för någon som är främmande för den. 

Mötesbokning

Med lång erfarenhet och expertis inom området bygger våra seniora mötesbokare förtroende för ert företag i dialogerna. Mötesbokarna tar fram relevant beslutsfattare och kartlägger behoven för era tjänster. Vid relevant matchning bokar våra mötesbokare säljmöten åt er.

Marknadsanalys

Datan som tas fram under mötesbokningen sammanställs i marknadsanalyser där ni kan se vilka branscher, storlekar och regioner som är mest lönsamma att bearbeta. Ni kan även ta del av hur många kunder ni skulle få om hela er relevanta markad hade bearbetats, dvs.er totala marknadspotential fördelad på direkt försäljningsmöjlighet samt på lång sikt.

Låt era säljare göra det de kan bäst

Genom att låta oss:

  • Handplocka team med rätt kunskap samt kulturell och språklig kompetens.
  • Erbjuda dedikerade, erfarna och personliga Sales Representatives.
  • Erbjuda gedigen branschkunskap inom flertalet områden.
  • Ta fram kommunikatörer med vana av alla nivåer.
  • Inneha ett nära samarbete mellan era säljare och våra dörröppnare.
  • Erbjuda projektledare som initierar, utvärderar och förfinar ert koncept.

Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.

Vanliga frågor om mötesbokning

Vad är mötesbokning?

Mötesbokning är en process som identifierar företag vars kravprofil matchar din idealkund. Processen avser att generera nya möten och etablera första kontakten med potentiella kunder som slutligen resulterar i ett signerat avtal. Mötesbokning sker oftast per telefon men även via e-post och LinkedIn

Hur fungerar mötesbokning?

Mötesbokning fungerar som en grundsten inom B2B-försäljning. Utan möten blir det sällan några affärer vilket är den viktigaste faktorn för att driva en framgångsrik säljorganisation. Det är därför av högst relevans att du har rätt förutsättningar för att nå dina mål och fylla din kalender med rätt möten för dina framtida affärer. 

Varför anlita en extern mötesbokningsfirma?

Nykundsmöten kan för många företag upplevas både tidskrävande och utmanande. Concito Consulting hjälper er med dessa bitar så att ni kan fokusera på kärnverksamheten och befintliga kunder. Med expertkompetens inom kvalificerad mötesbokning hjälper vi er från start till mål och är måna om era affärsmöjligheter. Detta arbete avser selektering, prospektering samt bokning av möten. Vi ser även till att följa upp det resultat vi har levererat.

Vad gör ett mötesbokning företag?

Mötesbokningsföretag är specialiserade på att hitta rätt personer för era affärer. Vi tar kontroll över er säljprocess och bokar möten systematiskt och regelbundet. Många menar på att det krävs cirka åtta samtal innan man når ett prospekt. Därefter behöver du vara beredd på att ta emot x antal nej innan du får ett ja. Det krävs alltså ett tålmodigt och strukturerat arbetssätt för att nå en god hit rate. Detta sköter Concito Consultings mötesbokare med ett genomförligt bakgrundsarbete samt god prospekt.

Varför anlita Concito Consulting

Concito Consulting hjälper sina kunder skapa en sömlös process mellan marknad och sälj. Låt vår expertis och kombinerade erfarenhet av traditionell kall bearbetning och modern digital leads generering hjälpa dig öka antalet stängda affärsmöjligheter. Anlita oss på projektbasis eller som din externa marknads/sälj-funktion och spara både tid och pengar genom att nyttja våra tjänster – on demand.

Kontakta Concito med dina funderingar kring mötesbokning Stockholm idag, så berättar vi hur vi kan hjälpa dig.