Skip to main content

Vi hjälper företag att hitta nya kunder, boka fler möten och göra fler affärer. Med en expertis inom kvalificerad mötesbokning hjälper vi er från det första samtalet till det sista utvärderingsmötet.

Expertkunskap inom kvalificerad mötesbokning i Göteborg

Kalla samtal, prospektering och selektering kan upplevas utmanande och tidskrävande för många företag. Med Concitos kvalificerade mötesbokare besparar vi er detta arbete. Vi värderar era affärsmöjligheter och följer upp det resultat vi har levererat.

Med vår hjälp kan ni fokusera på kärnverksamheten och prioritera de redan påbörjade kundkontakterna. Vi sköter administrationen och uppföljningsarbetet så att kontakten vi inlett resulterar i stängda affärer.

Projektet påbörjas av en projektledare som kartlägger era mål, behov och förutsättningar. Projektledaren kommer även ansvara för utveckling och leverans av projektet. Detta för att bana grunden till ett framgångsrikt samarbete.

1. Kontakt inom 24h

Genom att kontakta oss får du som kund alltid en kostnadsfri rådgivning (30 min). Därefter skräddarsyr vi en offert med prisupplägg och utifrån er verksamhet, vision och era mål tas en strategi fram som nyttjar era resurser bäst.

2. Vi tar hand om mötesbokningen

Efter den första marknadsanalysen och de första genomförda mötesbokningarna, blir vi er långsiktiga partner. Våra mötesbokare i Malmö håller kontinuerlig kontakt med er relevanta marknad. Ni kommer aldrig mer missa några affärsmöjligheter!

3. Vi är igång inom 2 veckor

Från den första kontakten med oss är vi igång på två veckor. Ta första steget mot nya kundmöten redan idag! Vi hjälper företag med mötesbokning i Malmö och Stockholm där våra kontor är, men hjälper självklart kunder i hela landet.

Kom igång idag - 30 min gratis rådgivning

Jag är intresserad!

Så här ser vårt framgångsrecept för mötesbokning ut.

förkorta din säljcykeln

Segmentering

Vi ser till att ta fram relevanta bolag inom er bransch.Om ni redan har en befintlig kundlista kan vi komplettera denna med tillämplig data och motsvarande bolag. Efter segmentering erhåller ni alla relevanta kunder i systemet vilket banar grunden för all framtida bearbetning, både för er och för våra mötesbokare.

Marknadsbudskap

För att vi ska kunna optimera och anpassa ert nuvarande marknadsmaterial för den initiala bearbetningen krävs en kort summering av er tjänst. Budskapet ska återge tjänstens innebörd samt väcka intresse för någon som är obekant med den.

Mötesbokning

Ni kan känna er trygga i att våra seniora mötesbokare bygger förtroende för ert företag i dialogerna. Med lång erfarenhet och expertkunskap inom området kartlägger våra mötesbokare behoven för era tjänster samt finner relevant beslutsfattare.När det är aktuellt bokar våra mötesbokare in säljmöten åt er.

Marknadsanalys

Under mötesbokningen sammanställs all data som tas fram i marknadsanalyser. Där kan ni ta del av vilka branscher, storlek på företag samt regioner som är mest lönsamma och relevanta att bearbeta. Ni kan även se hur många kunder ni skulle få om hela er relevanta marknads hade bearbetats, d.v.s. er totala marknadspotential uppdelad på direkt försäljningsmöjlighet samt på lång sikt.

Låt era säljare göra det de kan bäst

Genom att låta oss:

  • Handplocka team med rätt kunskap samt kulturell och språklig kompetens.
  • Erbjuda dedikerade, erfarna och personliga Sales Representatives.
  • Erbjuda gedigen branschkunskap inom flertalet områden.
  • Ta fram kommunikatörer med vana av alla nivåer.
  • Inneha ett nära samarbete mellan era säljare och våra dörröppnare.
  • Erbjuda projektledare som initierar, utvärderar och förfinar ert koncept.

Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.

Vanliga frågor om mötesbokning Göteborg

Vad är mötesbokning?

Mötesbokning är en process som identifierar företag vars kravprofil matchar din idealkund. Processen avser att generera nya möten och etablera första kontakten med potentiella kunder som slutligen resulterar i ett signerat avtal. Mötesbokning sker oftast per telefon men även via e-post och LinkedIn

Hur fungerar mötesbokning?

Mötesbokning fungerar som en grundsten inom B2B-försäljning. Utan möten blir det sällan några affärer vilket är den viktigaste faktorn för att driva en framgångsrik säljorganisation. Det är därför av högst relevans att du har rätt förutsättningar för att nå dina mål och fylla din kalender med rätt möten för dina framtida affärer. 

Varför anlita en extern mötesbokningsfirma?

Nykundsmöten kan för många företag upplevas både tidskrävande och utmanande. Concito Consulting hjälper er med dessa bitar så att ni kan fokusera på kärnverksamheten och befintliga kunder. Med expertkompetens inom kvalificerad mötesbokning hjälper vi er från start till mål och är måna om era affärsmöjligheter. Detta arbete avser selektering, prospektering samt bokning av möten. Vi ser även till att följa upp det resultat vi har levererat.

Vad gör ett mötesbokning företag?

Mötesbokningsföretag är specialiserade på att hitta rätt personer för era affärer. Vi tar kontroll över er säljprocess och bokar möten systematiskt och regelbundet. Många menar på att det krävs cirka åtta samtal innan man når ett prospekt. Därefter behöver du vara beredd på att ta emot x antal nej innan du får ett ja. Det krävs alltså ett tålmodigt och strukturerat arbetssätt för att nå en god hit rate. Detta sköter Concito Consultings mötesbokare med ett genomförligt bakgrundsarbete samt god prospekt.

Varför anlita Concito Consulting

Concito Consulting hjälper sina kunder skapa en sömlös process mellan marknad och sälj. Låt vår expertis och kombinerade erfarenhet av traditionell kall bearbetning och modern digital leads generering hjälpa dig öka antalet stängda affärsmöjligheter. Anlita oss på projektbasis eller som din externa marknads/sälj-funktion och spara både tid och pengar genom att nyttja våra tjänster – on demand.

Kontakta Concito med dina funderingar kring mötesbokning Göteborg idag, så berättar vi hur vi kan hjälpa dig.