Skip to main content

Monday.com Support

Förvandla utmaningar till möjligheter med Concito Consultings expertstöd

Boka Möte

Din navigatör i Monday.coms värld

40 +

integreringar med andra verktyg, för alla branscher och team

200 +

mallar inom alla användningsområden och brancher

125 000 +

team inom alla möjliga branscher älskar monday.com

< 60min

svarstid från support i snitt

Snabba lösningar. Oavbruten produktivitet. Oöverträffad expertis.

Concito Consulting är din bollplank och rådgivare när det gäller allt som har med Monday.com att göra. Vi erbjuder premiumsupport och personlig rådgivning för att säkerställa att ditt team aldrig stöter på hinder som inte kan övervinnas.

Vår expertis är din resurs – vi finns här för att hjälpa er att navigera i Monday.coms ekosystem med självförtroende och kunskap. Vårt engagemang är din framgång. Tillsammans skapar vi en oavbruten väg till effektivitet och framsteg.

Fokusera på det som räknas

Att styra och hantera Monday.coms breda spektrum av funktioner kan vara överväldigande. Med Concito Consulting får ni en dedikerad systemförvaltare som inte bara förstår era processer utan även hur man optimerar Monday.com för att stödja dem. Vi hanterar all koordination och återkoppling, liksom strategiska och operativa åtgärder såsom systemutveckling, utbildningar och konsulttjänster.

Monday.com Concito

Stöd vid varje steg

Monday.com är ett kraftfullt verktyg som kan förvandla hur ditt team arbetar och samarbetar. Men ibland kan frågor och utmaningar uppstå som kräver omedelbar expertis. Vårt team av dedikerade Monday.com-supportexperter står redo att erbjuda snabb och effektiv service när du behöver det mest.

Support utan gränser

Inga frågor är för stora eller för små. Våra Monday.com-specialister erbjuder skräddarsydd support som täcker allt från enkla dagliga frågor till komplexa integrationsutmaningar. Vi är din ständiga följeslagare i strävan efter en smidig och problemfri arbetsmiljö.

Proaktiv problemlösning

Vi väntar inte på att problem ska uppstå. Vår proaktiva support för Monday.com innebär att vi regelbundet övervakar och optimerar ditt system för att förebygga potentiella hinder innan de blir ett problem. Vår vision är att du ska kunna fokusera på ditt arbete, medan vi tar hand om resten.

4 grundpelare för en oslagbar Monday.com-support

1

Tillgänglighet

Omedelbar tillgång till expertrådgivning när det behövs, utan förseningar eller komplicerade processer.
2

Anpassning

Skalbar och anpassad support som växer och förändras tillsammans med ditt företags behov.
3

Kommunikation

Direkta och klara kommunikationslinjer som garanterar att dina frågor och problem hanteras snabbt och effektivt.
4

Expertkunskap

Ett team av välutbildade Monday.com-specialister som står till tjänst för att ge dig råd och hjälp i alla lägen.

Vara med dig genom varje förändring

Med Monday.com sker ständig utveckling och det kan vara svårt att hålla jämna steg. Concito Consulting är här för att ge er den support ni behöver för att smidigt segla genom varje ny uppdatering och varje ny funktion som Monday.com erbjuder.

Kontakta oss idag för en skräddarsydd supportlösning som tar ert arbete med Monday.com till nästa nivå.

Få 30 min fri expertrådgivning

Kom igång snabbt och enkelt

Idag används monday.com av mer än 100 000 team över hela världen och mer än 75 % av dessa användare är inte från tekniska organisationer.

Anpassningsbara byggstenar

monday.com använder flexibel funktionalitet för att anpassa arbetsflöden utifrån varje organisations behov. Med ett innovativt och visuellt dra-och-släpp gränssnitt är plattformen användarvänlig för alla branscher.

Strukturerad datalagring

monday.com spelar in, strukturer och presenterar data när användarna arbetar som vanligt. På så sätt krävs ingen ytterligare administration för att generera viktig information och beslutsmaterial.

Integrationer

monday.com möjliggör fullständig integration. Med en mängd olika standardintegrationer kan användare automatisera informationsutbyte med andra system för att skapa en gemensam arbetsplats. Ett öppet och modernt API öppnar upp för total integration.

Automatiserade arbetsflöden

monday.com erbjuder automatiseringar för nästan alla scenarier i ett arbetsflöde och kan underlätta administrativt tungt arbete samt minska risken för mänskliga fel.

Visualisering och analys av data

monday.com kan sammanställa och presentera all information som matas in i plattformen för att stödja alla delar av organisationen. På så sätt får du alltid uppdaterade rapporter som presenteras på ett visuellt anpassat sätt efter dina behov.

Behörigheter och säkerhet

monday.com gör det möjligt för användare att själva ange åtkomstbegränsningar efter behov, oavsett om det är på process-, funktions- eller användarnivå. Med världsledande digital säkerhet och nyckelcertifieringar kan användare alltid känna sig trygga med monday.com som sitt Work OS.

Kärlek vid första användningen

monday.com är så visuellt, enkelt och intuitivt att du inte behöver någon upplärning. Skapa ditt perfekta arbetsflöde på några minuter eller välj bland över 200 färdiga mallar som har baserats på hur framgångsrika team verkligen använder monday.com Det användarvänliga, visuella gränssnittet låter alla team sätta igång direkt utan upplärning. Och team älskar det: över 7 000 personer gav monday.com 4,6 av 5 eller högre.

Effektivisera ditt arbete för att maximera produktivitet

Centralisera allt ditt arbete, dina processer, verktyg och filer i ett Work OS. Koppla samman team, överbrygga silor och skapa en samlad sanningskälla för hela din organisation.

Stärker team för att boosta tillväxt

Samarbeta effektivt inom hela organisationen för att få en tydlig bild av allt arbete. Håll alltid koll med användarvänliga automatiseringar och notifikationer i realtid.

Låt oss på Concito hjälpa er!

Fyll i formuläret nedan och vi återkopplar inom 24 h.