Skip to main content

Monday Onboarding

Smidig och skräddarsydd projektstyrningsprocess för att uppfylla era affärsbehov, säkerställer snabb implementering och omedelbar värdeökning för er verksamhet.

BOKA DEMO

Maximera affärspotentialen med Concito och Monday

40 +

integreringar med andra verktyg, för alla branscher och team

200 +

mallar inom alla användningsområden och brancher

125 000 +

team inom alla möjliga branscher älskar monday.com

< 60min

svarstid från support i snitt

Att verkligen dra nytta av ert projektstyrningssystem innebär att fullt ut införliva det i organisationens kärna. En framgångsrik onboardingprocess är avgörande, men det är lika viktigt att varje medarbetare insiktsfullt förstår och utnyttjar systemets möjligheter.

Expertis som lyfter er projektstyrning till nästa nivå

Concito Consulting står redo med ett team av experter, dedikerade till att minimera era kostnader samtidigt som produktiviteten skjuter i höjden. Genom djupt engagemang och öppen dialog arbetar vi tillsammans för att ni ska få ut mesta möjliga av er investering i Monday och därigenom realisera dess outnyttjade potential.

12
års branscherfarenhet
300
utförda projekt
95
Systemimplementationer
Boka Möte

Säkerställ en framgångsrik onboarding: Tre avgörande insikter

Förstå ditt företags unika krav

Ett framgångsrikt införande av Monday som ert projektstyrningsverktyg börjar med att ha en tydlig bild av organisationens specifika behov och utmaningar. Genom att systematiskt granska nuvarande processer, tekniker och eventuella luckor, kan ni skapa en solid grund för beslutsfattande. Denna djupdykning ger er möjlighet att fastställa en välgrundad budget, en effektiv tidslinje och tydliga projektkostnader.

Prioritera dataintegritet och en holistisk projektsyn

Se till att integrera lösningar inom Monday som garanterar hög datakvalitet, vilket möjliggör en heltäckande bild av era projekt och dess aktörer. Genom att ha denna insikt stärks beslutsfattandet och möjliggör en mer strömlinjeformad projektstyrningsprocess.

Satsa på omfattande användarutbildning

Efter skräddarsydd konfiguration av systemet är det av yttersta vikt att ge medarbetarna de verktyg de behöver. Investera i både digitala och praktiska utbildningar, kompletterade med interaktiva övningar. Detta stärker användarnas kompetens och försäkrar att de närmar sig den nya plattformen med både förståelse och självförtroende.

Optimal Implementering av monday.com

Vision och Organisationsanalys:

När det kommer till att införliva en ny plattform i organisationen är det viktigt att först kartlägga teamets vision. Hur kan monday.com bäst stödja denna vision? Genom att avsätta rätt resurser, sätta upp realistiska tidtabeller och planera noggrant kan övergången till monday.com bli så smidig som möjligt.

Strukturering och Datapresentation:

Strukturering av data och arbetsflöden är kärnan i att skapa en effektiv arbetsmiljö. Med monday.com har du möjligheten att organisera arbetsflöden och uppgifter utifrån teamets specifika dynamik och krav. Dessutom kan du införliva ytterligare information från relevanta externa system, vilket ger en rikare insikt i er data.

Användarutbildning och Resurser:

När systemet är på plats är nästa steg att se till att alla i teamet känner sig bekväma med det. Detta uppnås bäst genom att introducera dem till monday.com:s kraftfulla funktioner genom hands-on sessioner. För att ytterligare stärka användarkompetensen kan du också ge dem tillgång till webinarier, självstudier och praktiska övningar.

Utvärdering och Användarrespons:

Efter en tid är det viktigt att bedöma hur väl monday.com har integrerats i organisationens arbetsflöde. Genom att utvärdera hur plattformen transformerar teamets produktivitet och samarbete kan du säkerställa att ni utnyttjar dess fulla potential. Skapa även kanaler för kontinuerlig feedback från användare för ständig förbättring.

Datamigrering och Kvalitetssäkring:

Att säkerställa att all relevant data är korrekt integrerad är avgörande. Flytta över nödvändig data från tidigare system till monday.com och se till att den är ren, relevant och korrekt. Med monday.com:s verktyg kan du enkelt säkerställa dataintegritet och kvalitet.

Anpassning och Flexibilitet:

Varje team är unikt, och därför bör ditt system vara lika flexibelt. Skräddarsy monday.com för att spegla ditt teams unika arbetsmetoder och kultur. Med anpassningsbara widgets, dashboards och automationsregler kan du förstärka er specifika arbetsprocess.

Fortlöpande Support och Uppgraderingar:

Som med alla tekniska system kan det uppstå frågor eller problem. Därför är det viktigt att ha tillgång till expertis. Dra nytta av monday.com:s expertteam för teknisk hjälp och rådgivning, och håll systemet uppdaterat för att maximera er användning.

Få 30 min fri expertrådgivning

Kom igång snabbt och enkelt

Idag används monday.com av mer än 100 000 team över hela världen och mer än 75 % av dessa användare är inte från tekniska organisationer.

Anpassningsbara byggstenar

monday.com använder flexibel funktionalitet för att anpassa arbetsflöden utifrån varje organisations behov. Med ett innovativt och visuellt dra-och-släpp gränssnitt är plattformen användarvänlig för alla branscher.

Strukturerad datalagring

monday.com spelar in, strukturer och presenterar data när användarna arbetar som vanligt. På så sätt krävs ingen ytterligare administration för att generera viktig information och beslutsmaterial.

Integrationer

monday.com möjliggör fullständig integration. Med en mängd olika standardintegrationer kan användare automatisera informationsutbyte med andra system för att skapa en gemensam arbetsplats. Ett öppet och modernt API öppnar upp för total integration.

Automatiserade arbetsflöden

monday.com erbjuder automatiseringar för nästan alla scenarier i ett arbetsflöde och kan underlätta administrativt tungt arbete samt minska risken för mänskliga fel.

Visualisering och analys av data

monday.com kan sammanställa och presentera all information som matas in i plattformen för att stödja alla delar av organisationen. På så sätt får du alltid uppdaterade rapporter som presenteras på ett visuellt anpassat sätt efter dina behov.

Behörigheter och säkerhet

monday.com gör det möjligt för användare att själva ange åtkomstbegränsningar efter behov, oavsett om det är på process-, funktions- eller användarnivå. Med världsledande digital säkerhet och nyckelcertifieringar kan användare alltid känna sig trygga med monday.com som sitt Work OS.

Kärlek vid första användningen

monday.com är så visuellt, enkelt och intuitivt att du inte behöver någon upplärning. Skapa ditt perfekta arbetsflöde på några minuter eller välj bland över 200 färdiga mallar som har baserats på hur framgångsrika team verkligen använder monday.com Det användarvänliga, visuella gränssnittet låter alla team sätta igång direkt utan upplärning. Och team älskar det: över 7 000 personer gav monday.com 4,6 av 5 eller högre.

Effektivisera ditt arbete för att maximera produktivitet

Centralisera allt ditt arbete, dina processer, verktyg och filer i ett Work OS. Koppla samman team, överbrygga silor och skapa en samlad sanningskälla för hela din organisation.

Stärker team för att boosta tillväxt

Samarbeta effektivt inom hela organisationen för att få en tydlig bild av allt arbete. Håll alltid koll med användarvänliga automatiseringar och notifikationer i realtid.

Låt oss på Concito hjälpa er!

Fyll i formuläret nedan och vi återkopplar inom 24 h.