Skip to main content

Monday.com

Planera, organisera och spåra ditt teams arbete på ett ställe. monday.com är ett arbetsoperativsystem, (Work OS). Med deras plattform kan du hantera alla typer av arbetsflöden och processer på ett ställe.

BOKA DEMO

Den visuella plattformen som hanterar allt

40 +

integreringar med andra verktyg, för alla branscher och team

200 +

mallar inom alla användningsområden och brancher

125 000 +

team inom alla möjliga branscher älskar monday.com

< 60min

svarstid från support i snitt

BOKA DEMO

monday.com är en världsledande lösning

Idag används monday.com av mer än 100 000 team över hela världen och mer än 75 % av dessa användare är inte från tekniska organisationer.

Anpassningsbara byggstenar

monday.com använder flexibel funktionalitet för att anpassa arbetsflöden utifrån varje organisations behov. Med ett innovativt och visuellt dra-och-släpp gränssnitt är plattformen användarvänlig för alla branscher.

Strukturerad datalagring

monday.com spelar in, strukturer och presenterar data när användarna arbetar som vanligt. På så sätt krävs ingen ytterligare administration för att generera viktig information och beslutsmaterial.

Integrationer

monday.com möjliggör fullständig integration. Med en mängd olika standardintegrationer kan användare automatisera informationsutbyte med andra system för att skapa en gemensam arbetsplats. Ett öppet och modernt API öppnar upp för total integration.

Automatiserade arbetsflöden

monday.com erbjuder automatiseringar för nästan alla scenarier i ett arbetsflöde och kan underlätta administrativt tungt arbete samt minska risken för mänskliga fel.

Visualisering och analys av data

monday.com kan sammanställa och presentera all information som matas in i plattformen för att stödja alla delar av organisationen. På så sätt får du alltid uppdaterade rapporter som presenteras på ett visuellt anpassat sätt efter dina behov.

Behörigheter och säkerhet

monday.com gör det möjligt för användare att själva ange åtkomstbegränsningar efter behov, oavsett om det är på process-, funktions- eller användarnivå. Med världsledande digital säkerhet och nyckelcertifieringar kan användare alltid känna sig trygga med monday.com som sitt Work OS.

Kärlek vid första användningen

monday.com är så visuellt, enkelt och intuitivt att du inte behöver någon upplärning. Skapa ditt perfekta arbetsflöde på några minuter eller välj bland över 200 färdiga mallar som har baserats på hur framgångsrika team verkligen använder monday.com Det användarvänliga, visuella gränssnittet låter alla team sätta igång direkt utan upplärning. Och team älskar det: över 7 000 personer gav monday.com 4,6 av 5 eller högre.

Effektivisera ditt arbete för att maximera produktivitet

Centralisera allt ditt arbete, dina processer, verktyg och filer i ett Work OS. Koppla samman team, överbrygga silor och skapa en samlad sanningskälla för hela din organisation.

Stärker team för att boosta tillväxt

Samarbeta effektivt inom hela organisationen för att få en tydlig bild av allt arbete. Håll alltid koll med användarvänliga automatiseringar och notifikationer i realtid.

Låt oss på Concito hjälpa er!

Fyll i formuläret nedan och vi återkopplar inom 24 h.