Skip to main content

Management

Uppnå din fulla potential med Concito Consulting

Hos Concito Consulting har vi ett dedikerat team av seniora konsulter med djup erfarenhet av framgångsrika managementprojekt. Vi kombinerar strategisk rådgivning med operativ expertis för att hjälpa ditt företag nå sina mål och växa hållbart.

Vår strategi för hållbar tillväxt

Djup branschkunskap och datadrivna insikter

Våra tjänster är utformade för att stärka ditt företags marknadsposition och förbättra affärsresultaten genom strategisk planering och operativ effektivitet.

  • Djupgående branscherfarenhet: Vår expertis inom management gör att vi förstår de specifika utmaningar och möjligheter som ditt företag står inför.
  • Skräddarsydda strategier: Vi anpassar våra tjänster efter dina specifika behov, från strategisk planering till operativ effektivitet, för att säkerställa att ditt företag når sina mål.
  • Datadrivna insikter: Genom avancerad analys och noggrann uppföljning av våra projekt får vi insikter som hjälper oss att kontinuerligt förbättra och anpassa våra strategier för optimala resultat.

Våra grundprinciper

Din framgång är vårt mål

1

Branschexpertis

Vi har djup förståelse för de specifika utmaningar och möjligheter inom management. Vår expertis hjälper er att navigera och lyckas i en dynamisk affärsmiljö.
2

Skräddarsydda team

Vi sätter samman dedikerade team baserat på era specifika behov för att driva projekt, optimera processer och förbättra resultat. Detta ger er tillgång till högkvalificerade specialister utan höga anställningskostnader.
3

Kundcentrerad strategi

Vi fokuserar alltid på era mål och strävar efter att leverera mätbara resultat som främjar verklig tillväxt och ökad lönsamhet för ert företag.

Varför anlita Concito

Vi är inte ett callcenter

Vi tar kontakt, visar respekt och bokar endast möten med de vi vet att ni kan hjälpa. De vi kontaktar upplever att de pratar med din försäljningsavdelning och inte ett externt företag.

Kontakta ossFå info & priser
1

Utnyttja kvalificerad och validerad data

Lås upp nya försäljningsmöjligheter genom vår tillgång till kvalificerade och validerade kontakter. Vi tillhandahåller data som driver din försäljningspipeline och säkerställer att du når rätt prospekt.
2

Attrahera leads med content syndication

Generera kvalificerade leads genom vår effektiva strategi för content syndication. Vi skapar engagerande digitala resurser som playbooks och 1-pagers som lockar potentiella kunder. Endast genuint intresserade lägger till sina namn, vilket säkerställer en kvalificerad funnel.
3

Identifiera köpsignaler

Med vår avancerade analys identifierar vi rätt personer, köpsignaler och möjliggör datadrivna beslut. Vi fastställer de bästa tidpunkterna för att engagera potentiella kunder och maximerar dina outreach-insatser.
4

Anpassad försäljningsstrategi

Vi skapar en skräddarsydd försäljningsstrategi som är specifik för ditt företags behov och mål. Våra experter arbetar nära dig för att förstå dina unika utmaningar och möjligheter, vilket leder till bättre resultat och ökad försäljning.
5

Nära samarbete och partnerskap

Vi arbetar som en förlängning av ditt team, vilket skapar en sömlös integration och nära samarbete. Vår approach säkerställer att vi är i linje med dina affärsmål och arbetar tillsammans för att uppnå dem.

Uppnå full potential

Våra tjänsteområden

Mötesbokning

För många företag är arbetet med att prospektera, selektera och boka in nykundsmöten både tidskrävande och utmanande. Med vår expertis inom kvalificerad mötesbokning hjälper vi er från det första samtalet till det sista utvärderingsmötet.

Läs mer om mötesbokning

Pipedrive

Det finns en mängd olika crm-system och alla har sina specialiteter och grund till varför de har skapats. Pipedrives är att vara så lättanvänt att det är ett stöd för alla i organisationen – men samtidigt med all modern funktionalitet.

Läs mer om Pipedrive

Säljprocess

Med 14 års erfarenhet av att optimera säljprocesser, bygga säljorganisationer och implementera CRM vet vi vad som levererar faktiska resultat. Concito har arbetat med att bygga upp över 200 säljprocesser i en mängd olika branscher.

Läs mer om säljprocesser

Säljrekrytering

För att driva tillväxten hos företag krävs starka säljorganisationer med kompetent personal. Försäljning är idag en komplex verksamhet som kräver betydligt mer av säljaren än tidigare. Concito tar ansvar för hela processen och säkerställer kvalitén hos era framtida säljare.

Läs mer om säljrekrytering

Kontakta Concito idag och berätta hur vi kan hjälpa dig.