Skip to main content

Konsultföretag

Din strategiska partner för affärsutveckling

Optimera och väx ditt företag med vår expertis inom konsulttjänster. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta dina unika utmaningar och driva framgångsrika projekt som levererar mätbara resultat.

Vår strategi för hållbar tillväxt

Djup branschkunskap och anpassade lösningar

Vi använder en holistisk strategi som kombinerar insiktsfull analys och skräddarsydda råd för att förbättra dina affärsresultat.

  • Expertis inom konsulttjänster: Vår djupa förståelse för olika branscher gör att vi kan erbjuda lösningar som är anpassade till just ditt företags behov.
  • Helhetsstrategi: Vi hanterar hela processen från analys och planering till implementering och uppföljning för att maximera effektiviteten och resultatet.
  • Datadrivna insikter: Genom noggrann analys och kontinuerlig uppföljning av våra insatser, levererar vi lösningar som är baserade på fakta och konkreta resultat.

Våra grundprinciper

Din framgång är vårt mål

1

Branschexpertis

Vi är specialister på att förstå de unika utmaningar och möjligheter som konsultföretag möter inom olika sektorer. Vår kunskap hjälper er att navigera och lyckas i en komplex affärsmiljö.
2

Anpassade lösningar

Vi skapar dedikerade team baserat på era specifika behov för att erbjuda lösningar som driver tillväxt, optimerar processer och hanterar förändringar effektivt.
3

Flexibilitet och snabbhet

Vi arbetar agilt för att snabbt hantera de viktigaste frågorna och justera våra strategier baserat på realtidsresultat. Detta garanterar att era marknadsföringsinsatser är dynamiska och resultatorienterade.

Varför anlita Concito

Vi är inte ett callcenter

Vi tar kontakt, visar respekt och bokar endast möten med de vi vet att ni kan hjälpa. De vi kontaktar upplever att de pratar med din försäljningsavdelning och inte ett externt företag.

Kontakta ossFå info & priser
1

Utnyttja kvalificerad och validerad data

Lås upp nya försäljningsmöjligheter genom vår tillgång till kvalificerade och validerade kontakter. Vi tillhandahåller data som driver din försäljningspipeline och säkerställer att du når rätt prospekt.
2

Attrahera leads med content syndication

Generera kvalificerade leads genom vår effektiva strategi för content syndication. Vi skapar engagerande digitala resurser som playbooks och 1-pagers som lockar potentiella kunder. Endast genuint intresserade lägger till sina namn, vilket säkerställer en kvalificerad funnel.
3

Identifiera köpsignaler

Med vår avancerade analys identifierar vi rätt personer, köpsignaler och möjliggör datadrivna beslut. Vi fastställer de bästa tidpunkterna för att engagera potentiella kunder och maximerar dina outreach-insatser.
4

Anpassad försäljningsstrategi

Vi skapar en skräddarsydd försäljningsstrategi som är specifik för ditt företags behov och mål. Våra experter arbetar nära dig för att förstå dina unika utmaningar och möjligheter, vilket leder till bättre resultat och ökad försäljning.
5

Nära samarbete och partnerskap

Vi arbetar som en förlängning av ditt team, vilket skapar en sömlös integration och nära samarbete. Vår approach säkerställer att vi är i linje med dina affärsmål och arbetar tillsammans för att uppnå dem.

Uppnå full potential

Våra tjänsteområden

Mötesbokning

För många företag är arbetet med att prospektera, selektera och boka in nykundsmöten både tidskrävande och utmanande. Med vår expertis inom kvalificerad mötesbokning hjälper vi er från det första samtalet till det sista utvärderingsmötet.

Läs mer om mötesbokning

Pipedrive

Det finns en mängd olika crm-system och alla har sina specialiteter och grund till varför de har skapats. Pipedrives är att vara så lättanvänt att det är ett stöd för alla i organisationen – men samtidigt med all modern funktionalitet.

Läs mer om Pipedrive

Säljprocess

Med 14 års erfarenhet av att optimera säljprocesser, bygga säljorganisationer och implementera CRM vet vi vad som levererar faktiska resultat. Concito har arbetat med att bygga upp över 200 säljprocesser i en mängd olika branscher.

Läs mer om säljprocesser

Säljrekrytering

För att driva tillväxten hos företag krävs starka säljorganisationer med kompetent personal. Försäljning är idag en komplex verksamhet som kräver betydligt mer av säljaren än tidigare. Concito tar ansvar för hela processen och säkerställer kvalitén hos era framtida säljare.

Läs mer om säljrekrytering

Kontakta Concito idag och berätta hur vi kan hjälpa dig.