Skip to main content

Concito hjälper dig att rekrytera säljare till alla delar av processen

För att driva tillväxten hos företag krävs starka säljorganisationer med kompetent personal. Försäljning är idag en komplex verksamhet som kräver betydligt mer av säljaren än tidigare. Att rekrytera rätt säljare till organisationen är därför både kritiskt och svårt, och att rekrytera fel person kan vara mycket kostsamt. Concito tar ansvar för hela processen och säkerställer kvalitén hos era framtida säljare.

Vårt team har själva stor erfarenhet av B2B-försäljning och rekrytering genom över tolv års branscherfarenhet och över 200 lyckade rekryteringar. Vi har byggt upp ett mycket kompetent team av konsulter inom mötesbokning och B2B-försäljning och har genom våra projekt haft kontakt med säljare i en stor mängd branscher och positioner. Detta gör att vi mycket effektivt kan urskilja vilka kandidater som kommer leverera faktisk, framgångsrik försäljning istället för att enbart hitta de med längst CV.

Vi hjälper er med hela rekryteringsprocessen och är med och stöttar även under onboarding och uppföljning. Detta för att se till att ni får ut maximalt värde av varje rekrytering. Detta tillåter er att prioritera er kärnverksamhet genom att låta oss sköta hela rekryteringsarbetet.

1. Kontakt med rekryterare direkt

Rekrytera säljare? Vi återkommer inom 24h och ger er kostnadsfri rådgivning kring era behov och profiler (30 min). Därefter skräddarsyr vi en offert inom 24h och återkommer med en strategi för att lösa er bemanning optimalt.

2. Vi sköter rekryteringsprocessen

Direkt efter den första kartläggningen av er situation påbörjar vi rekryteringsprocessen åt er. Genom vårt stora kontaktnät av säljare identifierar vi potentiella kandidater och plockar ut de mest lämpade för er organisation. Ni kan luta er tillbaka och invänta resultatet!

3. Kom igång snabbt

Efter första kontakten jobbar vi intensivt med att hitta rätt kandidat så snabbt som möjligt. Vi har lång erfarenhet av säljrekrytering både internt och externt till alla delar av säljverksamheten. Vi jobbar idag främst i Malmö, Stockholm & Göteborg men kan vid behov jobba även i resten av landet.

Kom igång idag - 30 min gratis rådgivning

Jag är intresserad!

Rekryteringsprocessen.

 

Situationsanalys

Vi tar tillsammans med er fram en situationsanalys för att förstå exakt vad ni behöver. Vilken typ av personlighet ni behöver, erfarenhet osv.

Sökning och annonsering

Via vårt stora kontaktnät som växt fram genom många lyckade samarbeten det senaste decenniet söker vi kandidater till rollen. Vid behov använder vi oss även av sociala medier och andra nätverk som LinkedIn och Facebook.

Urval och validering

Genom en kombination av tester och effektiva webbmöten sållar vi bland urvalet och identifierar de mest lovande kandidaterna. I senare steg och mer komplexa fall använder vi även personliga workshops för att få en bättre bild av kandidaterna.

Presentation

Vi presenterar de 2-3 mest lovande kandidaterna för tjänsten och kan tillsammans med er komma fram till ett beslut gällande rollen.

Uppföljning

För att garantera att utfallet blir lyckat är vi med även under onboarding- processen och följer upp arbetet hela vägen i mål.

Låt Concito rekrytera er nästa stjärnsäljare

Vi ser till att det händer med:

  • Handplockade team med rätt kunskap, kulturell och språklig kompetens.
  • Dedikerade, mycket erfarna och personliga Sales Representatives.
  • Gedigen branschkunskap inom flertalet områden.
  • Kommunikatörer med vana av alla nivåer.
  • Nära samarbete mellan era säljare och våra dörröppnare.
  • Projektledare som initierar, utvärderar och förfinar ert koncept.

Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.

Kontakta Concito med dina funderingar om mötesbokning idag och berätta hur vi kan hjälpa dig.