Skip to main content

Concito är Nordens ledande konsultföretag inom mötesbokning.

Lär känna oss

 

Concito Consulting stärker förutsättningarna för verksamheter, organisationer och människor att nå sina mål. Med passionerade och affärsdrivna kollegor inom mötesbokning och marknadsanalyser tillhandahåller vi verktygen som efterfrågas. Vi får individer och företag att växa, och drivs av övertygelsen om att vi gör varandra bättre. Företaget grundades 2016, och har sedan starten växt organiskt.

Var vi finns

Våra kontor återfinns i Malmö och Stockholm, samt samarbetspartners i andra städer.

Vi är en fullservice säljbyrå, till er tjänst med allt som krävs för att öka er tillväxt. Ni som kund är bäst på att stänga affärer, men allt arbete mellan initial kundkontakt och sälj utför vi.
Concito Consulting segmenterar marknadsföringen – så att ert budskap når rätt målgrupp.

Idag kan vi titulera oss landets största säljpartner, och vår expertis sparar företag enorma resurser.

 

Högklassig kompetens

När ni anlitar Concito Consulting står ett erfaret och drivet team redo att vara er behjälpligt med allt tänkbart. Vår personal innehar en bred och skarp kompetens från flera år inom säljbranschen.

Med kompetens avser vi förmågan att omvandla kunskap och metoder till praktisk handling – det gäller att få saker gjorda.

Våra medarbetare kännetecknas av insikt i såväl helhet som detaljer i en organisations omvärld, funktion och ledning. De har också en väl utvecklad analytisk kvalifikation samt förmåga att samarbeta och motivera varandra.

Våra styrkor

I flertalet uppdrag kan vi, till skillnad från många konkurrenter, erbjuda en komplett, integrerad leverans av konsulttjänster, IT-lösningar och utbildning. Det underlättar för våra kunder att samarbeta med oss.

Rätt kompetens innefattar förståelse och förmåga att skapa en fungerande helhet – från strategi till operativ verklighet, från analys till implementering.Utifrån varje uppdragsgivares situation sker en anpassning av våra leveranser, så att både helhet och detaljer fungerar i praktiken.

Bransch på frammarsch

Vi vill växa tillsammans med våra kunder. Ett företag som anlitar oss känner väl till sina styrkor – och svagheter. Att ta Business Development Firms till den svenska marknaden är vårt primära mål. När en kund anlitar oss ska valet vara lika naturligt som att nyttja en ekonomibyrå.

Concito Consulting har sett en god tillväxt de senaste åren, vilket vi hoppas ska hålla i sig. Det indikerar att företagsvärlden är på rätt väg. Vårt mål är att fler verksamheter ska nå sin fulla marknadspotential med rätt hjälp.

Tveka inte – Concito Consulting kan hjälpa även er

Vem som helst kan nyttja Concitos Consultings kunskap och erfarenhet. Våra kunder är ofta komplexa företag med komplicerade utmaningar – men alla kan vända sig till oss. Känner du ett behov av att förhöja din verksamhet? Då föreslår vi att du tar kontakt med Concito Consulting för att hitta en lösning.

Företag som vänder sig till oss är de som vill uppnå sin fulla potential. De vill öka sin försäljning, men har helt enkelt inte tiden att avsätta. Då behöver de en pålitlig byrå som har tillgång till alla nödvändiga verktyg.
Vi har nycklarna för att lirka upp de mest svårforcerade dörrarna – så att ni kan fortsätta växa.

 

 

 

En lyckad affär börjar alltid med ett inspirerande möte. Därför är det första intrycket en viktig del av säljprocessen. På Concito Consulting är vi specialiserade på kalla kunder. Genom åren har vi utvecklat metoder för att snabbt väcka människors intresse samt, på ett begripligt sätt, förklara komplexa tjänster och produkter. När ni väl övertar kontakten med den potentiella kunden, är denne redan väl införstådd med det värde ett samarbete med er skulle innebära.

 

 

 

 

Verklighetsnära metodik och verktyg

Vi gör fortlöpande insamling och analys av omvärldsinformation för att identifiera idéer, koncept och lösningar i världsklass som sedan successivt utvecklas, prövas och integreras i vår tjänste- och produktportfölj. Vi har lång erfarenhet av vad som fungerar i praktiken, och tar helst på oss våra kunders glasögon när vi bedömer nyttan av en idé. Resultatet finns samlat i vårt eget metodbibliotek och i våra utbildningar. Dessa utgör kärnan i vår kunskaps- och erfarenhetshantering.

Kompletta lösningar

För att kunna erbjuda flexibla helhetslösningar fokuserar vi på ett antal strategiskt utvalda områden: Våra tjänster inom marknadsanalys, säljstöd och mötesbokning hänger tätt samman, men kan också stå på separata ben. Vi skräddarsyr en tjänst helt efter dina behov.

Marknadsanalys

För att förstå er marknad måste ni låta analysera den och utvärdera de svar ni får. När ni anlitar oss kontaktar vi ett antal tänkbara intressenter, presenterar er produkt eller tjänst och observerar hur denna mottas av aktuell målgrupp. Naturligtvis bokar vi in möten med alla företag som visar intresse. Utöver värdefull information om ert marknadsklimat resulterar alltså marknadsanalysen i faktiska leads.

De flesta av våra kunder märker i regel att våra metoder ger resultat och förlänger samarbetet med mötesbokning. Läs gärna mer om hur en marknadsanalys går till.

Mötesbokning

När ni anlitar oss för mötesbokning ingår ovan beskrivna marknadsanalys. För att på ett effektivt sätt kommunicera ert budskap till potentiella kunder krävs det god insyn i såväl marknaden som det kundsegment ni bearbetar. Mötesbokningen syftar till att ta er över tröskeln, till en punkt då den potentiella kunden redan förstått det värde ni erbjuder. Vi bokar endast in kvalitativa möten som gör jobbet enkelt för era säljare.

Läs mer: Så fungerar mötesbokning.

 

Kontakta oss för en kostnadsfri och förutsättningslös konsultation. Välkomna!

Boka fri rådgivning

Concito driver nya affärer

Concito initierar kontakt och driver nya affärer, så att ni får tid att fokusera på det ni gör bäst.

Strategisk mötesbokning

Anlita Concito för mötesbokning som ger resultat. Vi fyller er säljpipeline med kvalificerade leads.

Djupgående marknadsanalyser

Vi analyserar ert marknadsklimat och ger svar på allt ni behöver veta om kunder samt konkurrens.

Varför välja Concito?

Mer om oss
Insikt

Vår marknadsanalys ger en ovärderlig insikt i den marknad ni arbetar mot.

Nykunder

Genom effektiv mötesbokning förser vi er löpande med kvalificerade leads.

Etablering

Vi hjälper er att etablera nya tjänster eller produkter på marknaden.

Säljstöd

Har ni tappat kunder? Vi tar reda på varför och hur ni vinner dem tillbaka.

Skräddarsytt

För optimala resultat skräddarsyr vi en komplett lösning utifrån era behov.

Uppföljning

Genom kontinuerlig kontakt försäkrar vi oss om att vi lever upp till era förväntningar.

Senaste inläggen från bloggen

Försäljning

Optimera kundupplevelsen med dessa 6 enkla tips.

Kundens upplevelse av er verksamhet är så mycket mer än ett enskilt möte. Men hur går man tillväga för att leverera en kundupplevelse utöver det…
Öka försäljning med COncito
Försäljning

Så skapas en bra och effektiv säljprocess

Att skapa en bra säljprocess är nyckeln för att expandera en verksamhet – det är de flesta överens om. Vad som fortsatt är omtvistat är…
content marketing för framgångsrik försäljning
Försäljning

Vad är SMART-modellen?

Man kan säga att människans existens kretsar kring planering, strategi och slutmål. Vad vill man uppnå, varför vill man det, och hur ska man gå…

Kontakta Concito idag och berätta hur vi kan hjälpa dig.