Skip to main content

Mötesbokning

Vi hjälper företag att hitta nya kunder, boka fler möten och göra fler affärer. Med en expertis inom kvalificerad mötesbokning hjälper vi er från det första samtalet till det sista utvärderingsmötet.

Expertkunskap inom kvalificerad mötesbokning

För många företag är arbetet med att prospektera, selektera och boka in nykundsmöten både tidskrävande och utmanande. Med vår expertis inom kvalificerad mötesbokning hjälper vi er från det första samtalet till det sista utvärderingsmötet. Vi är engagerade i era affärsmöjligheter och måna om att ständigt följa upp det resultat vi har levererat.

Vi hjälper er att administrera era kundmöten så att ni får mer tid till att fokusera på er kärnverksamhet och kan prioritera de redan påbörjade kundkontakterna. Vidare ser vi även att uppföljningsarbetet är minst lika viktigt, så att det verkligen blir affärer av de kontakter vi inlett.

Under projektperioden kommer ni att ha en nära kontakt med er projektledare. Det är också er projektledare som ansvarar för utveckling och leverans av projektet. I samband med projektuppstarten kartläggs era mål, behov och förutsättningar för att skapa grunden för ett framgångsrikt samarbete.

1. Kontakt inom 24h

Genom att kontakta oss får du som kund alltid en kostnadsfri rådgivning (30 min). Därefter skräddarsyr vi en offert med prisupplägg och utifrån er verksamhet, vision och era mål tas en strategi fram som nyttjar era resurser bäst.

2. Vi tar hand om mötesbokningen

Efter den första marknadsanalysen och de första genomförda mötesbokningarna, blir vi er långsiktiga partner. Våra mötesbokare i Malmö håller kontinuerlig kontakt med er relevanta marknad. Ni kommer aldrig mer missa några affärsmöjligheter!

3. Vi är igång inom 2 veckor

Från den första kontakten med oss är vi igång på två veckor. Ta första steget mot nya kundmöten redan idag! Vi hjälper företag med mötesbokning i Malmö och Stockholm där våra kontor är, men hjälper självklart kunder i hela landet.

Kom igång idag - 30 min gratis rådgivning

Jag är intresserad!

Så här ser vårt framgångsrecept för mötesbokning ut.

förkorta din säljcykeln

Segmentering

Tillsammans tar vi fram alla bolag i er relevanta bransch.
Har ni redan en lista med kundämnen, kan vi komplettera denna med relevant data och fler liknande bolag. Efter segmenteringen har ni alla potentiella kunder i systemet. Detta blir grunden för all framtida bearbetning för våra mötesbokare och er.

Marknadsbudskap

Vi anpassar och optimerar ert nuvarande marknadsmaterial för den initiala bearbetningen. Budskapet ska i korta ordalag förklara er tjänst och väcka intresse för någon som är obekant med den. Samtidigt ska den kunna ge uttömmande svar på kundernas frågor och framhäva era fördelar.

Mötesbokning

Vi använder seniora mötesbokare som med sin erfarenhet bygger förtroende för ert företag i dialogerna. Samtidigt som våra mötesbokare kartlägger bolagen, tar de fram relevant beslutsfattare och kartlägger behoven för era tjänster. När det är relevant bokar våra mötesbokare även in säljmöten åt er.

Marknadsanalys

All data som tas fram under mötesbokningen av de valda segmenten sammanställs i marknadsanalyser där ni t.ex. kan se vilka branscher, storlek och regioner som är mest lönsamma för er att bearbeta inom. Dessutom kan ni se hur många kunder ni skulle få om hela er relevanta marknad hade bearbetats, d.v.s. er totala marknadspotential uppdelad på omedelbar försäljningsmöjlighet samt på lång sikt.

Låt era säljare göra det de kan bäst

Genom att låta oss:

  • Handplocka team med rätt kunskap samt kulturell och språklig kompetens.
  • Erbjuda dedikerade, erfarna och personliga Sales Representatives.
  • Erbjuda gedigen branschkunskap inom flertalet områden.
  • Ta fram kommunikatörer med vana av alla nivåer.
  • Inneha ett nära samarbete mellan era säljare och våra dörröppnare.
  • Erbjuda projektledare som initierar, utvärderar och förfinar ert koncept.

Vanliga frågor om mötesbokning

Vad är mötesbokning?

Mötesbokning är en process som identifierar företag vars kravprofil matchar din idealkund. Processen avser att generera nya möten och etablera första kontakten med potentiella kunder som slutligen resulterar i ett signerat avtal. Mötesbokning sker oftast per telefon men även via e-post och LinkedIn

Hur fungerar mötesbokning?

Mötesbokning fungerar som en grundsten inom B2B-försäljning. Utan möten blir det sällan några affärer vilket är den viktigaste faktorn för att driva en framgångsrik säljorganisation. Det är därför av högst relevans att du har rätt förutsättningar för att nå dina mål och fylla din kalender med rätt möten för dina framtida affärer. 

Varför anlita en extern mötesbokningsfirma?

Nykundsmöten kan för många företag upplevas både tidskrävande och utmanande. Concito Consulting hjälper er med dessa bitar så att ni kan fokusera på kärnverksamheten och befintliga kunder. Med expertkompetens inom kvalificerad mötesbokning hjälper vi er från start till mål och är måna om era affärsmöjligheter. Detta arbete avser selektering, prospektering samt bokning av möten. Vi ser även till att följa upp det resultat vi har levererat.

Vad gör ett mötesbokning företag?

Mötesbokningsföretag är specialiserade på att hitta rätt personer för era affärer. Vi tar kontroll över er säljprocess och bokar möten systematiskt och regelbundet. Många menar på att det krävs cirka åtta samtal innan man når ett prospekt. Därefter behöver du vara beredd på att ta emot x antal nej innan du får ett ja. Det krävs alltså ett tålmodigt och strukturerat arbetssätt för att nå en god hit rate. Detta sköter Concito Consultings mötesbokare med ett genomförligt bakgrundsarbete samt god prospekt.

Varför anlita Concito Consulting

Concito Consulting hjälper sina kunder skapa en sömlös process mellan marknad och sälj. Låt vår expertis och kombinerade erfarenhet av traditionell kall bearbetning och modern digital leads generering hjälpa dig öka antalet stängda affärsmöjligheter. Anlita oss på projektbasis eller som din externa marknads/sälj-funktion och spara både tid och pengar genom att nyttja våra tjänster – on demand.

Kontakta Concito med dina funderingar kring mötesbokning idag, så berättar vi hur vi kan hjälpa dig.