Skip to main content

Kontakta oss

Har du frågor om priser eller vill ha en offert?

För prisfrågor eller offerter, vänligen använd inte formuläret nedan. Besök istället vår sida för offert och priser för mer detaljerade uppgifter. Det underlättar vår hantering och ger dig snabbare och korrekta prisuppgifter.

Kontaktuppgifter

Telefon: 031-16 89 40 eller 040-41 44 40
E-post: [email protected]

Öppettider: Vardagar mellan kl 08 – 17.00
Lunchstängt: En timme, mellan kl 12 – 13.00
Adress: Riggaregatan 53, 211 13 Malmö

Parkering finns i anslutning till kontoret.

Vi ser fram emot att höra från dig!

För generella frågor, använd gärna detta formulär. Tack för att du väljer Concito Consulting AB.

Vanliga frågor om mötesbokning

Vad är mötesbokning?

Mötesbokning är en process som identifierar företag vars kravprofil matchar din idealkund. Processen avser att generera nya möten och etablera första kontakten med potentiella kunder som slutligen resulterar i ett signerat avtal. Mötesbokning sker oftast per telefon men även via e-post och LinkedIn

Hur fungerar mötesbokning?

Mötesbokning fungerar som en grundsten inom B2B-försäljning. Utan möten blir det sällan några affärer vilket är den viktigaste faktorn för att driva en framgångsrik säljorganisation. Det är därför av högst relevans att du har rätt förutsättningar för att nå dina mål och fylla din kalender med rätt möten för dina framtida affärer. 

Varför anlita en extern mötesbokningsfirma?

Nykundsmöten kan för många företag upplevas både tidskrävande och utmanande. Concito Consulting hjälper er med dessa bitar så att ni kan fokusera på kärnverksamheten och befintliga kunder. Med expertkompetens inom kvalificerad mötesbokning hjälper vi er från start till mål och är måna om era affärsmöjligheter. Detta arbete avser selektering, prospektering samt bokning av möten. Vi ser även till att följa upp det resultat vi har levererat.

Vad gör ett mötesbokning företag?

Mötesbokningsföretag är specialiserade på att hitta rätt personer för era affärer. Vi tar kontroll över er säljprocess och bokar möten systematiskt och regelbundet. Många menar på att det krävs cirka åtta samtal innan man når ett prospekt. Därefter behöver du vara beredd på att ta emot x antal nej innan du får ett ja. Det krävs alltså ett tålmodigt och strukturerat arbetssätt för att nå en god hit rate. Detta sköter Concito Consultings mötesbokare med ett genomförligt bakgrundsarbete samt god prospekt.

Varför anlita Concito Consulting

Concito Consulting hjälper sina kunder skapa en sömlös process mellan marknad och sälj. Låt vår expertis och kombinerade erfarenhet av traditionell kall bearbetning och modern digital leads generering hjälpa dig öka antalet stängda affärsmöjligheter. Anlita oss på projektbasis eller som din externa marknads/sälj-funktion och spara både tid och pengar genom att nyttja våra tjänster – on demand.