Skip to main content

B2B Tech

En tillväxtpartner som förstår B2B Tech

Att expandera ditt tech-företag och öka din användarbas på nya marknader kan vara en komplex och utmanande process. Hos Concito Consulting har vi ett dedikerat team med djupgående erfarenhet av att driva framgångsrika tech-kampanjer.

Vår strategi för hållbar tillväxt

Djup branschkunskap och datadrivna insikter

Vi använder en holistisk strategi som kombinerar både inbound- och outbound-marknadsföring för att generera kvalificerade leads och förbättra dina affärsresultat.

  • Djup branschkunskap: Vår expertis inom tech-sektorn gör att vi förstår de unika utmaningar och möjligheter som ditt företag står inför.
  • Full-funnel approach: Vi optimerar hela din försäljningsfunnel från lead generation till avslut, för att maximera ditt Customer Lifetime Value (LTV) och minimera din Customer Acquisition Cost (CAC).
  • Datadrivna insikter: Genom avancerad analys och noggrann uppföljning av kampanjer får vi insikter som hjälper oss att kontinuerligt förbättra och anpassa våra strategier.

Våra grundprinciper

Din framgång är vårt mål

1

Teknisk expertis

Vi är specialister på B2B Tech och förstår de specifika utmaningar och möjligheter inom SaaS, IT-säkerhet, Fintech, och molninfrastruktur. Vår expertis hjälper er att navigera och lyckas i en komplex marknad.
2

Anpassade tillväxtteam

Vi sätter samman dedikerade team utifrån era specifika behov för att skapa efterfrågan, generera leads och hantera tekniska uppsättningar. Detta ger er tillgång till högkvalificerade specialister utan höga anställningskostnader.
3

Kundfokuserad approach

Vi sätter alltid era mål i centrum och strävar efter att leverera mätbara resultat som driver verklig tillväxt och ökad lönsamhet för ert företag.

Varför anlita Concito

Vi är inte ett callcenter

Vi tar kontakt, visar respekt och bokar endast möten med de vi vet att ni kan hjälpa. De vi kontaktar upplever att de pratar med din försäljningsavdelning och inte ett externt företag.

Kontakta ossFå info & priser
1

Utnyttja kvalificerad och validerad data

Lås upp nya försäljningsmöjligheter genom vår tillgång till kvalificerade och validerade kontakter. Vi tillhandahåller data som driver din försäljningspipeline och säkerställer att du når rätt prospekt.
2

Attrahera leads med content syndication

Generera kvalificerade leads genom vår effektiva strategi för content syndication. Vi skapar engagerande digitala resurser som playbooks och 1-pagers som lockar potentiella kunder. Endast genuint intresserade lägger till sina namn, vilket säkerställer en kvalificerad funnel.
3

Identifiera köpsignaler

Med vår avancerade analys identifierar vi rätt personer, köpsignaler och möjliggör datadrivna beslut. Vi fastställer de bästa tidpunkterna för att engagera potentiella kunder och maximerar dina outreach-insatser.
4

Anpassad försäljningsstrategi

Vi skapar en skräddarsydd försäljningsstrategi som är specifik för ditt företags behov och mål. Våra experter arbetar nära dig för att förstå dina unika utmaningar och möjligheter, vilket leder till bättre resultat och ökad försäljning.
5

Nära samarbete och partnerskap

Vi arbetar som en förlängning av ditt team, vilket skapar en sömlös integration och nära samarbete. Vår approach säkerställer att vi är i linje med dina affärsmål och arbetar tillsammans för att uppnå dem.

Uppnå full potential

Våra tjänsteområden

Mötesbokning

För många företag är arbetet med att prospektera, selektera och boka in nykundsmöten både tidskrävande och utmanande. Med vår expertis inom kvalificerad mötesbokning hjälper vi er från det första samtalet till det sista utvärderingsmötet.

Läs mer om mötesbokning

Pipedrive

Det finns en mängd olika crm-system och alla har sina specialiteter och grund till varför de har skapats. Pipedrives är att vara så lättanvänt att det är ett stöd för alla i organisationen – men samtidigt med all modern funktionalitet.

Läs mer om Pipedrive

Säljprocess

Med 14 års erfarenhet av att optimera säljprocesser, bygga säljorganisationer och implementera CRM vet vi vad som levererar faktiska resultat. Concito har arbetat med att bygga upp över 200 säljprocesser i en mängd olika branscher.

Läs mer om säljprocesser

Säljrekrytering

För att driva tillväxten hos företag krävs starka säljorganisationer med kompetent personal. Försäljning är idag en komplex verksamhet som kräver betydligt mer av säljaren än tidigare. Concito tar ansvar för hela processen och säkerställer kvalitén hos era framtida säljare.

Läs mer om säljrekrytering

Kontakta Concito idag och berätta hur vi kan hjälpa dig.